Cea mai bună vişinată

1 visinata jpg jpeg

Să profităm de faptul că încă se mai găsesc vişine în piaţă pentru a prepara din ele cea mai bună vişinată.

De ce ai nevoie pentru vişinată

2 kg vişine

1 kg zahăr

1 l ţuică tare

2 plicuri zahăr vanilat

Cum se prepară vişinata

Scoţi sâmburii de la o jumătate de kilogram de vişine şi amesteci fructele cu restul de vişine spălate. Adaugi zahărul şi pui fructele într-un bidon din plastic, pui capacul şi ţii vişinele la temperatura camerei câteva zile, până şi-au lăsat sucul. Agiţi bidonul zilnic şi pui ţuica atunci când zahărul s-a dizolvat complet. Dai bidonul la rece pentru 10-12 zile, pui zahărul vanilat, agitând din nou zilnic, după care strecori şi torni vişinata în sticle.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg