Cea mai delicioasă ciorbă de văcuţă

e86REibMS2qyLeYpwIbi beef and vegetable soup 5 jpeg

Ce poate fi mai bun decât o porţie de ciorbă de văcuţă, acrită şi dreasă cu smântână? E reţeta ideală pentru weekend. În plus, nu trebuie să stai în bucătărie 2 ore să o păzeşti.

Iată ingredientele:

1 kg carne de vită cu os 2 morcovi 1 ţelină mică 2 cepe 1 rădăcină de pătrunjel 1 ardei gras leuştean sare piper borş pentru acrit

Se pune carnea la fiert în apă rece cu sare. Se fierbe la foc mic şi se ia spum ori de câte ori apare. Se taie cubuleţe toate legume . Când carnea începe să clocotească pe foc, adaugi legumele.

Se lasă să fiarbă la foc mic, apoi se drege de sare, piper şi borş.

Se serveşte cu pătrunjel, leauştean şi smântână.