Cea mai fragedă friptură marinată de vită

friptura jpeg

Dacă nu este preparată corect, carnea de vită se întăreşte la cuptor. Pentru a fi mai fragedă, marinarea este obligatorie.

De ce ai nevoie pentru friptură marinată de vită

1 ceapă mică

5 linguri ulei

1 lingură oţet balsamic

2 linguri sos de soia

piper

cimbru

oregano

2 cotlete de vită

Cum se prepară friptura marinată de vită

Toci ceapa cât mai mărunt sau o dai prin răzătoare şi o amesteci cu restul ingredientelor. Pui bucăţile de carne şi pui totul într-o pungă la frigider, cel puţin 2 ore sau, mai bine, peste noapte.

Aşezi carnea de grill sau o pui într-o tavă la cuptor, acoperită cu folie, până când se pătrunde, dar furculiţa întră cu uşurinţă în ea. Dai hârtia deoparte şi o mai laşi câteva minute la rumenit.

Sursa http://www.fussfreecooking.com

http://www.fussfreecooking.com



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg