Cel mai bun pandişpan cu zmeură

pandispan cu zmeura jpeg

Pentru cel mai bun pandişpan cu zmeură, fructul trebuie să fie ferm, cu o culoare vie atunci când îl cumperi. Poate fi păstrată 1-2 zile la temperatura camerei, în funcţie de cât de coaptă este, şi cel mult o săptămână la frigider.

Cel mai bun pandişpan cu zmeură - Ingrediente

300 g zmeură 8 ouă 8 linguri zahăr 8 linguri de făină 1 praf de sare

Pentru tavă

50 g unt

1 lingură făină

Pentru decor

100 g zahăr pudră cu aromă de vanilie

Cel mai bun pandişpan cu zmeură - Mod de preparare

Baţi albuşurile spumă cu un praf de sare până se întăresc uşor şi apoi adaugi zahărul bătând în continuare să se facă o spumă tare, ca pentru bezele. Pui gălbenuşurile şi făina şi amesteci uşor. Torni aluatul în tava unsă cu unt şi presărată cu făină şi aşezi zmeura. Coci prăjitura 40 de minute, laşi să se răcească în tavă şi serveşti presărată cu zahăr pudră.

Cel mai gustos pandişpan cu prune

Cel mai gustos pandişpan cu prune

Pandişpan de post cu nuci şi stafide

Pandişpan de post cu nuci şi stafide

Pandişpan pufos cu fructe

Pandişpan pufos cu fructe



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg