Cel mai simplu tort de morcovi cu cremă de brânză şi portocale. VIDEO
![tort jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-1/16975c2a-df43-4847-bc39-83704876bcd5/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D624%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Pentru că în weekend ai mai mult timp la dispoziţie să-ţi răsfeţi familia cu ceva dulce, tortul de morcovi este o alegere sănătoasă şi delicioasă în acelaşi timp. Reţeta nu este deloc complicată şi poţi adăuga cât zahăr doreşti, în funcţie de cât de dulce vrei să fie tortul.
De ce ai nevoie pentru tort de morcovi cu cremă de brânză
Pentru blat
280 g făină
340 g morcov ras
90 g fulgi de nucă de cocos
1 praf de sare
4 ouă
400 g zahăr sau mai puţin
130 g smântână
200 ml ulei
2 linguri praf de copt
1 linguriţă scorţişoară
Pentru cremă
65 ml apă
50 g zahăr
100 g cremă de brânză
200 g smântână
coajă de portocală
Află din video cum se prepară tortul de morcovi cu cremă de brânză.