Chec bicolor

Acest chec bicolor cu siguranţă va face senzaţie la masă şi toată lumea va aştepta cu nerăbdare să guste din el.
De ce ai nevoie pentru chec bicolor
600 g făină
2 linguri praf de copt
1 praf de sare
200 g unt
100 ml iaurt gras
1 lingură esenţă de vanilie
5 ouă
100 ml lapte
3 linguri cacao
5 linguri lapte
1 lingură colorant roşu
Cum se prepară chec bicolor
Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt în tăvi. Amesteci făina cu praful de copt şi sarea. Baţi untul la temperatura camerei cu zahărul, iar când capătă o consistenţă cremoasă adaugi iaurtul. Încorporezi vanilia şi ouăle, unul câte unul. La final pui făina şi laptele. După ce s-au omogenizat, dai deoparte un sfert din compoziţie, iar pe restul o pui în tăvi. Amesteci cacaua cu laptele şi colorantul alimentar şi adaugi în compoziţia rămasă. Pui compoziţia roşie peste cea din tăvi şi amesteci puţin. Dai checurile la cuptor până trec testul scobitorii. După ce stingi focul mai ţii tăvile în cuptor 15 minute.
Sursa foto http://www.ihearteating.com