Cheesecake cu cacao la cuptor cu fulgi de cocos

Această prăjitură este preparată după o reţetă germană. Este imposibil să nu-ţi iasă, dacă urmezi, pas cu pas, toate indicaţiile.
De ce ai nevoie pentru cheesecake
300 g biscuiţi cu cacao
3 linguri unt topit
Pentru cremă
600 g cremă de brânză
150 g zahăr
50 g cacao
3 ouă
Pentru glazură
50 g iaurt
50 g zahăr
50 g unt
1 ou
½ linguriţă esenţă de vanilie
100 g nuci
100 g fulgi de nucă de cocos
Cum se prepară cheesecake-ul
Pisezi biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit. Îi aşezi într-o formă de tort rotundă, cu inel detaşabil, presezi uşor şi dai tava la cuptor 8 minute.
Pentru cremă, baţi crema de brânză cu zahărul, cacaua şi esenţa de vanilie. Când capătă o consistenţă cremoasă, încorporezi ouăle, unul câte unul, şi omogenizezi după fiecare. Torni crema peste blat, dai tava la cuptor 30-35 de minute. După ce s-a răcit, dai la frigider peste noapte.
Pentru glazură, combini iaurtul cu zahărul, untul şi oul bătut. Aşezi pe foc şi ţii 6-7 minute, amestecând constant. Dai deoparte, pui nuca de cocos şi torni peste prăjitură. Presari nucile măcinate. Dai din nou la rece.