Cheesecake cu ricotta în stil sicilian

Vrei să pregăteşti un desert uşor, cu care să impresionezi pe toată lumea? Încearcă reţeta de cheesecake cu ricotta în stil sicilian, pe care ţi-o prezentăm mai jos şi nu vei da greş.
Ingrediente:
900 g brânză ricotta
150 g zahăr
50 g făină
6 ouă
¼ linguriţă scorţişoară
2 linguriţe coajă de portocală rasă
2 linguriţe extract de vanilie
1 vârf de cuţit de sare
zahăr pudră pentru decor
Mod de preparare:
Încălzeşti cuptorul.
Pui brânza într-un castron şi o mixezi bine până capătă aspectul unei creme. Încorporezi zahărul şi făina, apoi ouăle, unul câte unul. Adaugi vanilia, scorţişoara, coaja de portocală şi praful de sare. Torni mixtura într-o tavă tapetată.
Bagi tava la cuptor, aproximativ o oră şi 15 minute, până când prăjitura a căpătat o crustă aurie si a trecut testul scobitorii. Acoperi şi laşi prăjitura să se răcească. Presari zahăr pudră înainte de a servi.
Sursa: allrecipes.co.uk