Cheesecake fără coacere cu brânză de vaci

Este una dintre cele mai preparate prăjituri din lume, deoarece este uşoară şi se prepară repede, fără să fii o expertă în bucătărie. Iată cum se face cheesecake-ul fără coacere cu brânză de vaci.
De ce ai nevoie pentru cheesecake-ul fără coacere cu brânză de vaci
20 de biscuiţi digestivi
11 linguri unt
2 linguri zahăr
300 g brânză de vaci, bine scursă
250 ml lapte condensat
1 lingură esenţă de vanilie
Cum se prepară cheesecake-ul fără coacere cu brânză de vaci
Macină biscuiţii graham şi amestecă-i cu zahărul şi untul. Întinde un strat de biscuiţi într-o formă rotundă cu inel detaşabil, inclusiv şi pe pereţii ei, după ce în prealabil ai pus o foaie de hârtie de copt.
Mixezi brânza de vaci cu laptele condensat şi esenţa de vanilie. Pui crema de brânză peste biscuiţi şi nivelezi. Dai prăjitura la rece pentru câteva ore. Dacă vrei, deasupra poţi pune dulceaţă de afine sau de fragi.