Chifle umplute cu brânză

Nici nu le vei scoate bine din cuptor că toată lumea va dori să guste măcar una din aceste chifte umpute cu brânză.
De ce ai nevoie pentru chifle umplute cu brânză
200 g făină
2 linguri praf de copt
1 praf de sare grunjoasă
200 g iaurt grecesc, cât mai gras
4 linguri cremă de brânză
1 albuş
seminţe de susan şi de mac, opţional
Cum se prepară chiftele umplute cu brânză
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Combini făina cu sarea şi praful de copt. Adaugi iaurtul şi amesteci până când aluatul are o consistenţă sfărâmicioasă. Dacă este prea moale, mai poţi adăuga puţină făină.
Întinzi o foaie, pe care o împarţi în 8 bucăţi egale. Pui în fiecare câte o jumătate de lingură de cremă de brânză şi înfăşori aluatul în jurul ei. Aşezi chiflele în tavă, le ungi cu albuş şi presari seminţe de susan sau de mac.
Dai tava la cuptor până când se rumenesc chiflele.