Chifle umplute cu ouă şi friptură de porc

Cu ouăle care ţi-au mai rămas de la Paşti poţi umple chifle. Pune alături friptură rece şi caşcaval şi vei avea un sandvis numai bun de luat la pachet.
De ce ai nevoie pentru chifle
6 ouă fierte
6 chifle
170 g carne de porc friptă
sare
piper
70 g caşcaval
pătrunjel, după gust
salată verde, opţional
1 legătură de ceapă verde
Cum se prepară chiflele
Descojeşti ouăle şi le laşi deoparte. Tai carnea cubuleţe
Crestezi uşor fiecare chiflă şi îi scoţi miezul. Căleşti, la foc mediu, ceapa verde aproximativ 5-7 minute şi o dai deoparte. După ce s-a răcit adaugi caşcavalul ras, carnea, pătrunjel, ceapa călită, sare şi piper, după gust.
Umpli fiecare chiflă cu acest amestec şi le laşi la rece o oră. Dai tava la cuptorul încins 20-25 de minute. Serveşti cu salată verde, dacă doreşti.