Chifle umplute cu ouă şi friptură de porc

Rolls Stuffed with Smoked Meat and Eggs jpeg

Cu ouăle care ţi-au mai rămas de la Paşti poţi umple chifle. Pune alături friptură rece şi caşcaval şi vei avea un sandvis numai bun de luat la pachet.

De ce ai nevoie pentru chifle

6 ouă fierte

6 chifle

170 g carne de porc friptă

sare

piper

70 g caşcaval

pătrunjel, după gust

salată verde, opţional

1 legătură de ceapă verde

Cum se prepară chiflele

Descojeşti ouăle şi le laşi deoparte. Tai carnea cubuleţe

Crestezi uşor fiecare chiflă şi îi scoţi miezul. Căleşti, la foc mediu, ceapa verde aproximativ 5-7 minute şi o dai deoparte. După ce s-a răcit adaugi caşcavalul ras, carnea, pătrunjel, ceapa călită, sare şi piper, după gust.

Umpli fiecare chiflă cu acest amestec şi le laşi la rece o oră. Dai tava la cuptorul încins 20-25 de minute. Serveşti cu salată verde, dacă doreşti.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg