Chiftele de conopidă

chiftelute conopida IF89010 jpeg

Apetisante, aromate şi delicioase, chifteluţele sunt bune atât din carne cât şi din legume. Cele de conopidă sunt un adevărat deliciu.

Ingrediente

1 conopidă potrivită 1 ceapă mare 2 ouă 2 felii de pâine 1 ceaşcă lapte 1 lingură mărar verde sare piper făină sau pesmet ulei pentru prăjit

Cum se prepară

Se fierbe conopida în apă cu sare 5-10 minute, se scurge în strecurătoare şi se zdrobeşte cu presa de piure sau în blender.

Se căleşte ceapa tocată mărunt în ulei bine încins şi, când se înmoaie, se scoate cu spumiera şi se amestecă cu piureul de conopidă. Se adaugă cele două ouă bătute uşor, feliile de

pâine înmuiate în lapte şi stoarse, mărar tocat, sare şi piper, după gust, şi se amestecă bine.

Din compoziţie se modelează chifteluţe, se trec prin făină sau prin pesmet şi se prăjesc în ulei bine încins, până devin aurii. Se servesc calde, garnisite cu piure de cartofi sau cu legume natur.

sursa foto: ImageFood



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg