Chiftele din conopidă

Cauliflower Burgers jpeg

Preparate din legume sau carne, chiftelele pot fi la fel de gustoase şi săţioase, oferind un adevărat festin fără prea mult efort.

Preparare: 50 minute Dificultate: mică 6 porţii

Ingrediente

1 conopidă potrivită

1 ceapă mare

2 ouă

2 felii de pâine

250 g piept de pui tocat

1 ceaşcă lapte

1 lingură mărar verde

sare

piper

făină sau pesmet

ulei pentru prăjit

Preparare

Fierbi conopida în apă cu sare 5-10 minute, o scurgi în strecurătoare şi o zdrobeşti cu presa de piure sau în blender.

Căleşti ceapa tocată mărunt în ulei bine încins şi, când se înmoaie, o scoţi cu spumiera şi o amesteci cu piureul de conopidă. Adaugi cele două ouă bătute uşor, feliile de pâine înmuiate în lapte şi stoarse, pieptul de pui, mărar tocat, sare şi piper, după gust, şi amesteci bine.

Din compoziţie modelezi chifteluţe, le treci prin făină sau pesmet şi le rumeneşti în ulei bine încins, până devin aurii. Le serveşti calde, garnisite cu piure de cartofi sau legume natur.

sursa foto: Shutterstock



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg