Chifteluţe cu pui şi ierburi aromate

Gustoase şi uşor de preparat, chifteluţele cu pui şi ierburi aromate trebuie încercate.
Ingrediente
450 g carne de pui, tocată 1 lingură ulei 1 ou 50 g pesmet ½ ceapă, tocată 50 g parmezan, ras 3 căţei de usturoi, pisaţi pătrunjel tocat, după gust ½ linguriţă oregano ½ linguriţă busuioc rozmarin, după gust sare piper
Mod de preparare – Chifteluţe cu pui şi ierburi aromate
Într-un bol, amesteci toate ingredientele, cu excepţia uleiului. Formezi din compoziţia obţinută biluţe de mărime potrivită.
Le prăjeşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, 10-12 minute, întorcându-le din când în când. Serveşti după ce s-au răcit puţin.
Sursa http://12tomatoes.com