Choux a la creme

choux a la creme jpeg

Un delicios desert pentru răsfăţul tuturor.

Ingrediente

250 ml apă 150 g margarină 200 g făină 1 linguriţă zahăr 1 praf de sare 5 ouă

1 plic budincă de vanilie

300 ml lapte

1 plic praf de frişcă

zahăr pudră

Mod de preparare

Aşezi o oală pe foc, torni apa, pui margarina, adaugi un praf de sare şi o linguriţă de zahăr. După ce a dat apa în clocot şi s-a dizolvat margarina, adaugi toată făina, amestecând energic ca să nu se formeze cocoloaşe. Laşi să se răceasca puţin compoziţia rezultată, apoi adaugi pe rând ouăle întregi, amestecând bine până se încorporează fiecare.

Prepari budinca şi frişca conform instrucţiunilor de pe pachet şi le laşi la rece. Iei cu o lingură din aluat şi pui grămăjoare într-o tavă unsă. Dai la cuptor, la foc mediu, aproximativ 40 de minute. Când sunt gata, tai pe orizontală fiecare chou, pui budincă şi apoi frişcă şi deasupra aşezi căpăcelul. Le presari cu zahăr pudră.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg