Choux à la crème

Ingrediente: 250 ml apă, 150 g margarină, 200 g făină, 1 linguriţă zahăr, 1 praf de sare, 5 ouă Pentru cremă: 1 plic budincă de vanilie, 300 ml lapte, 1 plic praf de frişcă, zahăr pudră
Mod de preparare:
Aşezi o oală pe foc, torni apa, pui margarina, adaugi un praf de sare şi o linguriţă de zahăr. După ce a dat apa în clocot şi s-a dizolvat margarina, adaugi toată făina, amestecând energic ca să nu se formeze cocoloaşe. Laşi să se răceasca puţin compoziţia rezultată, apoi adaugi pe rând ouăle întregi, amestecând bine până se încorporează fiecare.
Prepari budinca şi frişca conform instrucţiunilor de pe pachet şi le laşi la rece. Iei cu o lingură din aluat şi pui grămăjoare într-o tavă unsă. Dai la cuptor, la foc mediu, aproximativ 40 de minute. Când sunt gata, tai pe orizontală fiecare chou, pui budincă şi apoi frişcă şi deasupra aşezi căpăcelul. Le presari cu zahăr pudră.