Ciocănele de pui crocante, mai bune ca la restaurantele fast-food

pui jpeg

Pe lângă faptul că sunt mai gustoase, sunt şi mai sănătoase, deoarece sunt preparate la cuptor. În plus, le poţi asezona cu ce condimente doreşti.

De ce ai nevoie pentru ciocănele de pui crocante

1 kg ciocănele de pui

200 g iaurt gras

200 g făină

200 g pesmet

½ linguriţă praf de copt

1 praf de sare

piper

1 linguriţă pudră de usturoi

1 linguriţă paprika

1 linguriţă pudră de ghimbir

Cum se prepară ciocănelele crocante

Torni iaurtul peste ciocănelele de pui spălate şi şterse, pui totul într-o pungă  şi agiţi. Laşi 30 de minute la marinat.

Separat, amesteci făina cu pesmetul, praful de copt şi condimentele. Încingi cuptorul şi aşezi în tavă o foaie de copt.

Treci ciocănelele de pui prin amestecul de condimente şi le aşezi în tavă, apoi le tai la cuptor până când se pătrunde carnea. Nu uita să le întorci la jumătatea timpului de copt.

Sursa http://keviniscooking.com

http://keviniscooking.com