Ciorbă cu perişoare de pui

ciorba de perisoare de pui jpeg

Ştim că vă plac ciorbele de perişoare, aşa că vă propunem o nouă reţetă cu perişoare de pui.

Ingrediente (4-5 porţii)

1 ceapă 1 morcov 1 ţelină mică ½ varză chinezească 500 ml borş 1 praf de sare

1 piept de pui

3 linguri orez

2 ouă

pătrunjel tocat

1 praf

sare

1 ceapă

piper

Mod de preparare

Toci legumele şi varza chinezească o tai bucăţi. Le fierbi în apă cu sare până se înmoaie. Între timp, amesteci carnea de pui tocată cu ceapa tăiată mărunt, orezul spălat în câteva ape şi scurs bine, cu ouăle, pătrunjelul şi sare şi piper după gust.

Formezi chiftelele şi le pui la fiert într-un vas cu apă clocotită. Când s-au ridicat la suprafaţă, le transferi cu o spumieră în oala cu ciorbă. Le ţii la fiert 15 minute, adaugi borşul şi mai laşi să clocotească câteva minute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg