Ciorbă cu perişoare de pui

ciorba de perisoare de pui jpeg

Ştim că vă plac ciorbele de perişoare, aşa că vă propunem o nouă reţetă cu perişoare de pui.

Ingrediente (4-5 porţii)

1 ceapă 1 morcov 1 ţelină mică ½ varză chinezească 500 ml borş 1 praf de sare

1 piept de pui

3 linguri orez

2 ouă

pătrunjel tocat

1 praf

sare

1 ceapă

piper

Mod de preparare

Toci legumele şi varza chinezească o tai bucăţi. Le fierbi în apă cu sare până se înmoaie. Între timp, amesteci carnea de pui tocată cu ceapa tăiată mărunt, orezul spălat în câteva ape şi scurs bine, cu ouăle, pătrunjelul şi sare şi piper după gust.

Formezi chiftelele şi le pui la fiert într-un vas cu apă clocotită. Când s-au ridicat la suprafaţă, le transferi cu o spumieră în oala cu ciorbă. Le ţii la fiert 15 minute, adaugi borşul şi mai laşi să clocotească câteva minute.