Ciorbă de curcan

ciorba de curcan jpeg

Se anunţă frig în următoarele zile, aşa că de ce să nu ne încălzim cu o ciorbă de curcan?

Ingrediente (5 porţii)

2 aripi de curcan 1 ceapă 2 morcovi 2 ardei graşi 1 ţelină 1 albitură 200 ml suc de roşii 2 cartofi 1-2 mâini de fidea 1 legătură leuştean 1 dovlecel 800 ml zeamă de varză 2 roşii, descojite şi tăiate cubuleţe sare

Mod de preparare

Pui la fiert carnea cu tot cu oase şi o spumuieşti. După ce nu mai lasă spumă, adaugi pe rând ceapa, morcovii, ardeii, ţelina şi albitura tăiate mărunt. Laşi la fiert, acoperit, până când carnea este aproape fiartă şi pui cartofii tăiaţi cubuleţe. Scoţi aripile, le dezosezi, tai carnea după dorinţă şi o pui înapoi în oală. Ţii să mai fiarbă, apoi torni sucul de roşii, pui roşiile şi potriveşti gustul de sare. Separat, fierbi zeama de varză, apoi o strecori.

Pui şi dovlecelul tăiat cuburi, laşi câteva minute şi adaugi fideaua. Când este fiartă, torni zeama de varză, mai laşi câteva minute să se combine aromele şi opreşti focul. O serveşti presărată cu leuştean tăiat fin.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg