Ciorbă de fasole, reţetă de post

Farmer's Soup jpeg

În zilele de post, prepară această delicioasă ciorbă de fasole cu legume.

De ce ai nevoie pentru ciorbă de fasole

300 g fasole

2 cartofi

2 ceapă, tocată

1 morcov, tăiat cubuleţe

pătrunjel tocat, după gust

ceapă verde tocată, după gust

praz tocat, după gust

150 g roşii cherry, tăiate pe jumătate

1 ardei gras, feliat

200 ml suc de roşii

1 lingură pastă de tomate

500 ml borş de casă

sare

piper

Cum se prepară ciorba de fasole

Alegi fasolea, o speli şi o pui în apă rece. O laşi câteva ore la înmuiat sau peste noapte. Schimbi apa şi o fierbi15 minute, apoi o strecori şi o acoperi cu apă caldă. Repeţi operaţiunea, apoi o fierbi acoperit, la foc mic, până este pe jumătate fiartă. Adaugi legumele, cu excepţia cartofilor, completezi cu apă dacă este cazul, şi ţii pe foc până se pătrund bine.

Adaugi cartofii, o laşi 10 minute şi încorporezi sucul de roşii şi pasta de tomate. Sărezi şi piperezi, după gust. Când sau înmuiat legumele, acreşti cu borşul fiert separat şi mai clocoteşti, 10 minute să se combine aromele. Asezonezi cu pătrunjel, ceapă verde şi praz.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg