Ciorbă de fasole verde

Ciorba de fasole verde cu rantas jpeg

Uşoară, de vară, o ciorbă de fasole verde este oricând binevenită.

Ingrediente

1 ceapă 100 ml ulei 800 g fasole verde 1 morcov 1 ţelină 4 roşii moi 1 legătură mărar 30 g bulion 1 legătură pătrunjel 30 g făină zeama de la 1 lămâie sare piper

Mod de preparare

Tai legumele, mai puţin fasolea verde, cubuleţe. Încingi uleiul şi căleşti ceapa până devine sticloasă, adaugi morcovul şi ţelina, amesteci şi torni 2 l de apă clocotită. Laşi la fiert până când se înmoaie morcovul, apoi adaugi fasolea verde curăţată şi tăiată jumătate. Laşi să se fiarbă şi pui roşiile date prin răzătoare, ţii 5 minute şi torni bulionul amestecat cu făina şi cu un polonic de zeamă şi mai fierbi încă 10 minute. Potriveşti gustul de sare şi piper, amesteci şi opreşti focul. Torni zeama de lămâie şi presari mărarul şi pătrunjelul, tăiate fin.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg