Ciorbă de găină cu tăiţei de casă

1 ciorba de gaina jpg jpeg

După atâtea preparate grele de Paşti este cazul să încerci o reţetă cu mai puţine calorii, cum este această ciorbă de găină cu tăiţei de casă.

De ce ai nevoie pentru ciorbă

2 morcovi

1 praz

1 rădăcină ţelină mică

1 păstârnac mare

1 ceapă mică

500 g carne de găină

1,5-2 litri apă

sare

piper

250 g tăiţei, după preferinţă

1 legătură pătrunjel, tocat

borş, după gust

 Cum se prepară ciorba

Speli zarzavatul şi îl cureţi. Tai morcovii şi prazul rondele, iar ţelina, păstârnacul şi ceapa le faci cubuleţe. Speli carnea, o tai după preferinţă şi o fierbi în apă cu sare. Iei spuma care se formează la suprafaţă, adaugi legumele şi potriveşti gustul de sare şi de piper. Fierbi ciorba acoperită cu un capac, la foc mic, până când legumele şi carnea se înmoaie.

Adaugi tăiţeii şi îi fierbi conform indicaţiilor de pe ambalaj. Pui pătrunjelul, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi mai laşi să fiarbă câteva minute. Acreşti ciorba cu borş, după gust, şi o mai ţii pe foc câteva minute. O serveşti caldă, decorată cu pătrunjel tocat, dacă doreşti.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg