Ciorbă de perişoare

Îţi place ciorba de perişoare? Reţeta de azi e simplă şi foarte gustoasă.
Ingrediente Pentru perişoare 500 g carne de pui tocată 2 ouă 2 linguri orez sare 1 ceapă tăiată fin piper Pentru zeamă 1 ceapă 1 morcov 1 ţelină mică 1 păstârnac 1 ardei gras 1 legătură leuştean, opţional borş 2-3 bucheţele conopidă 2-3 bucheţele broccoli 1 fir praz 1-2 linguri ulei 100 g mazăre sare piper
Mod de preparare
Pentru perişoare, amesteci toate ingredientele, presari sare şi piper, după gust, formezi perişoare şi le laşi deoparte. Speli, cureţi şi tai legumele, mai puţin mazărea, după dorinţă, apoi le pui la fiert în 4 l de apă.
Când sunt aproape fierte, adaugi mazărea, bucheţelele de conopidă şi de broccoli, torni uleiul, ţii 10 minute şi pui perişoarele. Laşi să mai fiarbă aproximativ 20 de minute, torni borşul, potriveşti gustul de sare şi piper, acoperi vasul, ţii să se combine aromele şi opreşti focul. O serveşti presărată cu leuştean proaspăt tăiat.