Ciorbă de perişoare

ciorba de perisoare acrita cu bors jpeg

Ha! Ai şi uitat când ai preparat ultima oară o ciorbă de perişoare! Nu pierde timpul! Găteşte-o chiar azi!

Ingrediente

400 g carne tocată de vită 2 linguri orez 1 ceapă 1 ou 2 morcovi 1 pătrunjel 1/2 ţelină 1/2 l borş 1 legătură leuştean sare piper

Mod de preparare

Zarzavatul curăţat şi tăiat cubuleţe se pune la fiert în 2 litri de apă şi puţină sare Borşul se pune la fiert separat şi se lasă să dea în clocot.

Ceapa se toacă mărunt şi se amestecă cu carnea, orezul spălat, sare şi piper.

Cu mâna udă se formează biluţe din amestecul de carne. Când legumele sunt aproape fierte, se pun şi perişoarele în ciorbă.

Se lasă să fiarbă la foc potrivit aproximativ 20 de minute. Se adaugă borşul, se mai lasă să dea în câteva clocote, se ia vasul de pe foc şi se pune leuşteanul tocat fin.

sursa foto: Shutterstock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg