Ciorbă de perişoare acrită cu borş

ciorba de perisoare acrita cu bors jpeg

Nicio ciorbă nu se compară cu ciorba de perişoare acrită cu borş, aşa, făcută ca la mama acasă. Nu te zgârci la nimic dacă vrei să obţii o delicioasă ciorbă. Pune toate ingredientele de care ai nevoie şi urmează toţi paşii recomandaţi de noi.

Ciorbă de perişoare acrită cu borş - Ingrediente

400 g carne tocată de vită 2 linguri orez 1 ceapă 1 ou 2 morcovi 1 pătrunjel ½ ţelină ½ l borş 1 legătură leuştean sare piper

Ciorbă de perişoare acrită cu borş - Cum se prepară

Zarzavatul curăţat şi tăiat cubuleţe se pune la fiert în 2 l de apă şi puţină sare. Borşul se pune la fiert separat şi se lasă să dea în clocot. Ceapa se toacă mărunt şi se amestecă cu carnea, orezul spălat, sare şi piper. Cu mâna udă se formează biluţe din amestecul de carne. Când legumele sunt aproape fierte, se pun şi perişoarele în ciorbă. Se lasă să fiarbă la foc potrivit aproximativ 20 minute. Se adaugă borşul, se mai lasă să dea în câteva clocote, se ia vasul de pe foc şi se pune leuşteanul tocat fin peste ciorba de perişoare acrită cu borş.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg