Ciorbă de perişoare cu borş şi bulion

ciorba de perisoare cu bors si bulion jpeg

Un fel de mâncare plin de vitamine, ciorba de perişoare cu borş şi bulion este uşoară şi gustoasă.

Ciorbă de perişoare cu borş şi bulion - Ingrediente (6 porţii)

Pentru perişoare 500 g carne tocată vită cu porc 1 ceapă, tăiată fin 100 g de orez, spălat 1/2 praz sare piper 2 ouă

1 morcov

1 ceapă

1 ţelină

1 ardei

1 albitură

1 ardei gras

1 l borş

bulion

1 legătură pătrunjel

Ciorbă de perişoare cu borş şi bulion - Mod de preparare

Speli legumele, le cureţi, le toci şi le pui la fiert. Separat, fierbi borşul şi îl laşi deoparte. Între timp te ocupi de perişoare. Amesteci carnea cu ceapa, orezul, prazul, sarea şi piperul.

Adaugi cele 2 ouă şi amesteci bine compoziţia. Formezi perişoarele, cât vrei de mari, şi le laşi pe un platou. Încerci legumele şi, dacă sunt fierte, torni bulionul, borşul, strecurat, şi mai laşi la fiert.

După ce s-au combinat aromele, adaugi pe rând perişoarele şi laşi la fiert. Sunt gata în momentul în care s-au ridicat la suprafaţă. Opreşti focul şi presari pătrunjel, proaspăt tocat.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg