Ciorbă de porc
Pentru meniul de azi avem o propunere de ciorbă absolut delicioasă.
Ingrediente
500 g carne de porc 4 morcovi 1 albitură 1 ţelină 1 ceapă 3 linguri orez sare piper zeama de la 2 lămâi 2 gălbenuşuri 200 g smântână 1 legătură leuştean
Mod de preparare
Fierbi carnea porţionată în apă cu sare şi spumezi. Laşi la fiert aproximativ 30 de minute, pui legumele tăiate mărunt şi, după ce s-au fiert pe jumătate, adaugi orezul spălat în mai multe ape. Separat, amesteci gălbenuşurile cu smântâna, subţiezi cu apă fierbinte, apoi torni în fir subţire în ciorbă, potriveşti de sare şi piper, pui zeama de lămâie, după gustul tău, laşi puţin şi opreşti focul. Presari leuşteanul tăiat.