Ciorbă de pui cu borş

ciorba de pui cu bors jpeg

O cană cu borş este absolut necesară pentru a acri şi a da gust acestei ciorbe. Ni se făcuse poftă de o ciorbă de pui cu borş, pentru a da startul unui meniu săţios, dar şi gustis la început de săptămână.

Ciorbă de pui cu borş - Ingrediente (2 porţii)

1 pulpă pui 1 praz de mărime potrivită 2 morcovi 1 ceapă ½ de ţelină 1 legătură leuştean 250 ml borş fiert sare piper

Ciorbă de pui cu borş - Mod de preparare

Speli pulpa, o pui la fiert şi spumezi. Speli prazul şi-l tai bucăţi potrivite. Cureţi ceapa, morcovii şi ţelina. Tai ceapa mărunt, iar morcovii şi ţelina rondele şi le pui în zeamă. Scoţi carnea, o dezosezi şi o adaugi din nou în vas.Torni borşul, potriveşti de sare şi de piper. Laşi câteva minute să se combine aromele şi opreşti focul. Speli leuşteanul, îl tai mărunt şi-l adaugi în ciorbă. Serveşti fierbinte.

Ciorbă de cartofi cu borş de casă

Ciorbă de cartofi cu borş de casă

Ciorbă de porc cu orez

Ciorbă de porc cu orez

Ciorbă de cartofi cu carne de vită

Ciorbă de cartofi cu carne de vită