Ciorbă de pui cu paste şi varză

Această reţetă de ciorbă de pui cu paste şi varză este mai mult decât o mâncare banală. Este şi săţioasă şi deosebită tocmai datorită ingredientelor din compoziţie.
Ciorbă de pui cu paste şi varză - Ciorbă de pui cu paste şi varză
1 tăviţă cu aripi de pui 1 ceapă 1 conservă mare de roşii în bulion 2 ardei graşi paste făinoase după gust, fundiţe etc. 200 g varză dulce ulei de măsline pătrunjel pentru servit
Ciorbă de pui cu paste şi varză - Mod de preparare
În oala în care se va face ciorba se pun două linguri ulei de măsline şi se sotează ceapa până se înmoaie. Se pun apoi aripile spălate, curăţate şi tăiate şi se lasă două-trei minute împreună până ce carnea îşi schimbă culoarea. Se adaugă roşiile din bulion, tăiate mai mic, şi apa. Se fierbe 10 minute. Apoi se adaugă ardeii tăiaţi fâşii pe lung şi se lasă să fiarbă şi aceştia. Între timp, se fierb pastele în apă sărată. Ciorba se serveşte cu paste fierte şi varză dulce puse în fiecare farfurie numai la momentul servirii, dar şi cu pătrunjel tocat. Este că această ciorbă de pui cu paste şi varză este cea mai bună pe care ai mâncat-o în ultima vreme?