Ciorbă de pui cu smântână şi tăiţei

ciorba de pui cu smantana si taitei jpeg

Această reţetă de pui cu smântână şi tăiţei ne trimite de multe ori la gustul ciorbelor preparate de bunicile noastre în copilărie. Prepară şi tu această ciorbă şi te vei bucura de un gust deosebit!

Ciorbă de pui cu smântână şi tăiţei - Ingrediente

1 piept pui 1 ceapă 1 morcov 1 ardei gras roşu 1 ardei gras verde ¼ ţelină sare 3 linguri smântână 1 gălbenuş 100 g tăiţei laţi o lingură borş la plic

Ciorbă de pui cu smântână şi tăiţei - Preparare

Se curăţă legumele. Ceapa se toacă mărunt, ţelina şi ardeii se taie cubuleţe, iar morcovul se dă pe răzătoare. Se spală pieptul de pui, se taie bucăţi potrivite şi se pune la fiert în apă cu puţină sare. Când dă în clocot, se adună spuma şi se aruncă. Se adaugă zarzavatul şi se fierbe la foc mic 30-35 de minute. Se adaugă tăiţeii şi se lasă să fiarbă 10 minute, apoi se ia de pe foc. Separat, se bate gălbenuşul cu smântâna. Se pune un polonic de zeamă din supă peste smântână, se amestecă uşor şi se toarnă totul în oala cu supă. Se adaugă o lingură de borş la plic.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg