Ciorbă de pui cu varză

stockfood 336087 jpeg

Mai deasă şi mai săţioasă. Cam aşa se prezintă această ciorbă în farfurie dacă o preparaţi întocmai aşa cum vă sfătuim noi.

Ingrediente

1 piept de pui 1 ceapă mare 1 morcov 1 rădăcină pătrunjel 1/2 varză mijlocie 2 căţei de usturoi 2 linguri ulei 100 g linte roşie (opţional) cimbru verde (sau uscat) 1 crenguţă de mentă sare piper pătrunjel verde

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fâşii şi se pune la fiert. Când dă în clocot, se spumează şi se adaugă zarzavaturile tăiate după dorinţă. Se pune varza tăiată fideluţă şi se lasă la fiert până când legumele şi carnea sunt gata. Lintea se fierbe în apă cu sare.

Se adaugă căţeii de usturoi zdrobiţi, cimbru, sare şi piper, după gust.

Când este gata, se adaugă uleiul, lintea fiartă (opţional), se lasă să mai dea 1-2 clocote şi se serveşte cu frunze de mentă şi pătrunjel.

sursa foto: StockFood



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg