Ciorbă de văcuţă cu zeamă de varză

Dacă nu ai borş în casă, poţi prepara o ciorbă de văcuţă cu zeamă de varză, care este la fel de gustoasă.
De ce ai nevoie pentru ciorba de văcuţă cu zeamă de varză
500 g pulpă de vacă
1 morcov
1 ceapă
400 ml zeamă de varză
2-3 linguri orez
1 păstârnac
sare
200 ml suc de roşii
pătrunjel
Cum se prepară ciorba de văcuţă cu zeamă de varză
Tai carnea cubuleţe şi o pui la fiert. Iei spuma ori de câte ori este nevoie. Cureţi legumele. Tai morcovul felii, iar ceapa şi păstârnacul le tai mărunt. Pui legumele la fiert şi laşi să dea câteva clocote. Adaugi orezul, zeama de varză, sare după gust şi sucul de roşii. Când furculiţa întră cu uşurinţă în carne este gata. Presari pătrunjel.