Ciorbă de verdeaţă

ciorba stevie bors de casa jpeg

Pentru că tot sunt tarabele pline cu verdeţuri de primăvară, de ce să nu profităm şi să facem o delicioasă ciorbă?

Ingrediente (4 porţii)

2 l apă 1 l borş 500 g verdeaţă (lobodă, ştevie, urzici) 1 ceapă 1 lingură ulei 2 cartofi sare 2 linguri smântână

Mod de preparare

Alegi verdeaţa, o speli şi o opăreşti în apă cu sare. Schimbi apa, adaugi verdeaţa, ceapa tocată şi cartofii tăiaţi cubuleţe. Când au fiert legumele, torni borşul, fiert puţin separat, uleiul şi pui sare după gust. Dacă nu ţii post, înainte să stingi focul, dregi ciorba cu smântână.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg