Ciorbă de vită cu tarhon

Nu-ţi lipseşte ciorba de la masă? Ce zici de această reţetă cu vită, borş şi tarhon? Iată de ce ingrediente ai nevoie ca să o prepari.
Ingrediente: 600 g piept de vită, 2 morcovi, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 ţelină, 1 ceapă, 1 ardei gras, 1 lingură orez, 2 linguri pastă de roşii, 1 l borş de casă, tarhon verde, sare, piper
Timp de preparare: 1h 40 min
Dificultate: mică
Mod de preparare:
Speli carnea, o porţionezi şi o pui la fiert în apă rece la foc mic. Îndepărtezi cu grijă spuma formată şi laşi la foc până când este aproape fiartă. Adaugi legumele tăiate după preferinţă, sare după gust, acoperi vasul şi laşi să fiarbă încă 20 de minute. Adaugi orezul, ales şi spălat, iar după 10 minute pui pasta de roşii şi borşul de casă fiert separat. Potriveşti din nou gustul de sare şi piper, dai vasul deoparte de pe foc, adaugi tarhonul tăiat mărunt şi laşi acoperit 5 minute, să se aromatizeze, înainte de a fi servită.