Ciorbă de zarzavat

ciorba de zarzavat jpeg

Combină aromele primăverii şi verii într-o delicioasă ciorbă acrită cu borş.

Ingrediente (5-6 porţii) 1 morcov 1 ceapă 1 ţelină 1 varză mică 3 roşii 1-2 ardei graşi 1 lingură orez 1 praf sare 2 linguri ulei zeamă de lămâie borş 1 legătură pătrunjel

Mod de preparare

Tai zarzavatul. Înăbuşeşti în ulei încins morcovul, ţelina, pătrunjelul, varza şi ceapa. Torni apa clocotită, iar după câteva minute adaugi orezul, ardeii graşi, roşiile şi sarea. Când zarzavatul a fiert, acreşti ciorba cu zeamă de lămâie sau borş, după gust.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg