Ciorbă deasă de toamnă

shutterstock 19649506 jpeg

Bogăţiile toamnei se pot regăsi într-o farfurie aburindă de ciorbă, împreună cu câteva bucăţi de carne de vită. Mmmm...Delicios!

Ingrediente

1 rasol de vită 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 1 rădăcină de ţelină 1/4 varză mică 1 gulie 2 roşii bine coapte 1 ceapă 500 ml borş de casă 1 ardei gras 4-5 linguri smântână pătrunjel verde tarhon sare piper

Mod de preparare

Se fierbe rasolul în apă cu sare, se spumează cu grijă şi când este fiert se scoate deoparte.

În supa rămasă, se adaugă ceapa tocată mărunt, morcovul, ardeiul, rădăcina de pătrunjel şi cea de ţelină, tăiate cubuleţe, varza tăiată fâşii, gulia tăiată bastonaşe şi roşiile curăţate de pieliţe, tăiate felii. Se lasă să fiarbă 25 de minute până când toate ingredientele sunt bine pătrunse.

Se pune pătrunjel, tarhon, sare şi piper, după gust. Se acreşte cu borşul fiert separat şi se serveşte dreasă cu smântână.

sursa foto: Shutterstock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg