Ciorbă poloneză de mărar şi castraveţi muraţi

supa de castraveti murati poloneza jpeg

Pentru că azi este ziua poporului polonez, vă propunem un meniu sută la sută specific bucătăriei acestui popor.

Ingrediente

500 g oase de vită din zona gâtului 1 cană de legume amestecate (de care vrei) 2 căni castraveţi muraţi tocaţi şi mărar din borcan 2 l apă 2 căni cartofi tăiaţi bucăţele 3 linguri făină 1 cană lapte sare

Mod de preparare

Într-o oală mare, pune oasele, legumele şi castraveţii. Adaugă apa. Lasă la foc mediu cam 45 de minute.

Adaugă cartofii şi fierbe-i până se mai înmoaie, cam 20 de minute.

Scoate din apă oasele. Dă focul mai tare. Amestecă făina cu laptele într-un vas mic şi încorporează treptat în supă. Amestecă până când amestecul începe să fiarbă. Asezonează după gust.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg