Ciulama de pui cu legume
Foloseşte pulpe de pui deoarece carnea este mai fragedă şi va ieşi mâncare mai bună. Iată cum faci cea mai bună ciulama de pui cu legume!
De ce ai nevoie pentru ciulama de pui cu legume
6 ciocănele de pui
1 ceapă
1 morcov
50 g mazăre fiartă
1 fir de praz
100 g smântână
3 linguri cremă de brânză
1 praf de sare
200 ml apă
50 ml ulei
piper
mărar
pătrunjel
Cum se prepară ciulamaua de pui cu legume
Condimentezi pulpele de pui, spălate şi şterse, cu sare şi piper, după gust. Le laşi 30 de minute la marinat. Încingi uleiul şi rumeneşti pulpele pe ambele părţi, 5 minute, apoi le scoţi şi pui în loc legumele tocate.
Le laşi să se rumenească, apoi adaugi puiul, smântâna, crema de brânză, mazărea şi apa. Acoperi şi laşi să fiarbă până se părunde carnea.
Serveşti ciulamaua cu mărar şi pătrunjel tocate.
Sursa https://niftyrecipe.com