Ciulama de pui cu roşii uscate

ciulama de pui jpeg

Ce mai gătesc astăzi? Dacă ţi-ai pus deja această întrebare, noi îţi recomandăm ciulamaua de pui cu roşii uscate. Va deveni repede una dintre reţetele tale preferate!

De ce ai nevoie pentru ciulama

3 căţei de usturoi

2 linguri ulei

50 g roşii uscate

450 g piept de pui

250 g smântână

250 g supă de pui

100 g mozzarella

sare

piper

busuioc

Cum se prepară ciulamaua de pui cu roşii uscate

Încingi uleiul, pui căţeii de usturoi şi-i sotezi un minut, cât să îşi lase aroma, apoi îi scoţi. Adaugi pieptul de pui tăiat fâşii. Ţii să se rumenească puţin pe toate părţile, apoi torni supa şi laşi carnea să fiarbă, până când se înmoaie.

Pui smântâna, roşiile uscate tocate şi jumătate din brânza rasă. Condimentezi cu sare şi piper  după gust şii amesteci până când se îngroaşă sosul.

Serveşti cu restul de brânză rasă presărată pe deasupra şi busuioc.

Sursa http://www.eatwell101.com

http://www.eatwell101.com