Ciulama de pui cu roşii uscate
Ce mai gătesc astăzi? Dacă ţi-ai pus deja această întrebare, noi îţi recomandăm ciulamaua de pui cu roşii uscate. Va deveni repede una dintre reţetele tale preferate!
De ce ai nevoie pentru ciulama
3 căţei de usturoi
2 linguri ulei
50 g roşii uscate
450 g piept de pui
250 g smântână
250 g supă de pui
100 g mozzarella
sare
piper
busuioc
Cum se prepară ciulamaua de pui cu roşii uscate
Încingi uleiul, pui căţeii de usturoi şi-i sotezi un minut, cât să îşi lase aroma, apoi îi scoţi. Adaugi pieptul de pui tăiat fâşii. Ţii să se rumenească puţin pe toate părţile, apoi torni supa şi laşi carnea să fiarbă, până când se înmoaie.
Pui smântâna, roşiile uscate tocate şi jumătate din brânza rasă. Condimentezi cu sare şi piper după gust şii amesteci până când se îngroaşă sosul.
Serveşti cu restul de brânză rasă presărată pe deasupra şi busuioc.