Ciuperci umplute cu brânză

Te-au luat musafirii pe nepregătite? Nu este cazul să intri în panică, deoarece poţi prepara în timp record aceste ciuperci umplute cu brânză.
De ce ai nevoie pentru ciupercile cu brânză
30 de ciuperci champignon mari
250 g cremă de brânză
½ cană ceapă tocată
½ cană ardei tocaţi
50 g măsline tocate
50 ml suc de roşii
Cum se prepară ciupercile umplute cu brânză
Dă drumul la cuptor. Spală bine ciupercile şi îndepărtează codiţele. Pune ciupercile într-o tavă cu hârtie de copt. Combină brânza cu ceapa, ardeii, măslinele şi pasta de tomate. Pune câte o lingură cu vârf în fiecare ciupercă şi dă-le la cuptor 20 de minute sau până când brânza se topeşte. Lasă să se răcorească 5-10 minute înainte să le serveşti.
Sursa foto http://www.eastewart.com