Ciuperci umplute cu brânză

Ciuperci umplute cu branza jpeg

Te-au luat musafirii pe nepregătite? Nu este cazul să intri în panică, deoarece poţi prepara în timp record aceste ciuperci umplute cu brânză.

De ce ai nevoie pentru ciupercile cu brânză

30 de ciuperci champignon mari

250 g cremă de brânză

½ cană ceapă tocată

½ cană ardei tocaţi

50 g măsline tocate

50 ml suc de roşii

Cum se prepară ciupercile umplute cu brânză

Dă drumul la cuptor. Spală bine ciupercile şi îndepărtează codiţele. Pune ciupercile într-o tavă cu hârtie de copt. Combină brânza cu ceapa, ardeii, măslinele şi pasta de tomate. Pune câte o lingură cu vârf în fiecare ciupercă şi dă-le la cuptor 20 de minute sau până când brânza se topeşte. Lasă să se răcorească 5-10 minute înainte să le serveşti.

Sursa foto http://www.eastewart.com

http://www.eastewart.com