Ciuperci umplute cu măsline
Când nu vrei să prepari reţete complicate şi, totuşi, ai mânca ceva bun, pe care nu-l faci în fiecare zi, noi îţi recomandăm ciupercile umplute cu măsline.
De ce ai nevoie pentru ciuperci umplute cu măsline
500 g ciuperci
120 g cremă de bânză
50 g măsline negre, feliate
100 g şunculiţă sau bacon
200 g caşcaval
1 praf de sare
boia de ardei, după gust
Cum se prepară ciupercile umplute cu măsline
Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt într-o tavă.
Speli ciupercile, le îndepărtezi picioruşele, pe care le toci. Le amesteci cu crema de brânză, măslinele, 100 g caşcaval ras, şunculiţa tocată, sarea şi boia, după gust.
Umpli pălăriile ciupercilor cu această compoziţie, le aşezi în tavă şi presari restul de caşcaval ras. Ţii tava la cuptor 10-15 minute.
Sursa http://www.wyldflour.com