Ciuperci umplute cu măsline

ciuperci jpeg

Când nu vrei să prepari reţete complicate şi, totuşi, ai mânca ceva bun, pe care nu-l faci în fiecare zi, noi îţi recomandăm ciupercile umplute cu măsline.

De ce ai nevoie pentru ciuperci umplute cu măsline

500 g ciuperci

120 g cremă de bânză

50 g măsline negre, feliate

100 g şunculiţă sau bacon

200 g caşcaval

1 praf de sare

boia de ardei, după gust

Cum se prepară ciupercile umplute cu măsline

Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt într-o tavă.

Speli ciupercile, le îndepărtezi picioruşele, pe care le toci. Le amesteci cu crema de brânză, măslinele, 100 g caşcaval ras, şunculiţa tocată, sarea şi boia, după gust.

Umpli pălăriile ciupercilor cu această compoziţie, le aşezi în tavă şi presari restul de caşcaval ras. Ţii tava la cuptor 10-15 minute.

Sursa http://www.wyldflour.com

http://www.wyldflour.com