Clătite cu pui şi legume

clatite pui legume jpeg

Pregăteşte aceste clătite cu pui şi legume pentru un aperitiv reuşit în meniu.

Ingrediente pentru clătite cu pui şi legume

200 g piept de pui 4 ciuperci 1 ardei gras roşu 1 morcov fiert 2 căţei de usturoi 2 linguri unt 4 linguriţe caşcaval ras pătrunjel verde sare piper

Mod de preparare pentru clătite cu pui şi legume

Se taie carnea ­cuburi sau ­fâşii, se ­condimentează cu ­sare şi piper, ­după gust, şi se prăjesc, în unt, 2-3 ­minute pe toate părţile. Se adaugă ­ciupercile ­tăiate ­felii, ardeiul ­tăiat ­fâşii şi se călesc în continua­re, până scade toată zeama lăsată de legume. Se adaugă morcovul tăiat cuburi şi se condimentează, după gust, cu usturoi, sare şi piper şi se ia de pe foc. Se fac patru clătite sărate mai mari şi se ţin calde. Se aşază fiecare clătită pe farfuria de servit, se presară caşcaval ras, se împarte umplutura şi se pliază. Aceste clătite cu pui şi legume se presară cu pătrunjel verde şi se servesc calde.