Clătite cu pui şi legume

Pregăteşte aceste clătite cu pui şi legume pentru un aperitiv reuşit în meniu.
Ingrediente pentru clătite cu pui şi legume
200 g piept de pui 4 ciuperci 1 ardei gras roşu 1 morcov fiert 2 căţei de usturoi 2 linguri unt 4 linguriţe caşcaval ras pătrunjel verde sare piper
Mod de preparare pentru clătite cu pui şi legume
Se taie carnea cuburi sau fâşii, se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se prăjesc, în unt, 2-3 minute pe toate părţile. Se adaugă ciupercile tăiate felii, ardeiul tăiat fâşii şi se călesc în continuare, până scade toată zeama lăsată de legume. Se adaugă morcovul tăiat cuburi şi se condimentează, după gust, cu usturoi, sare şi piper şi se ia de pe foc. Se fac patru clătite sărate mai mari şi se ţin calde. Se aşază fiecare clătită pe farfuria de servit, se presară caşcaval ras, se împarte umplutura şi se pliază. Aceste clătite cu pui şi legume se presară cu pătrunjel verde şi se servesc calde.