Clătite cu spanac

OLYMPUS DIGITAL CAMERA jpeg

Cine a spus ca spanacul nu poate fi inclus în deserturi? Încearcă această reţetă şi serveşte-o celor dragi.

Ingrediente:

o lingură de ulei o jumătate de cană de ceapă tocată un pachet de spanac congelat 3 linguri de coriandru tocat o cană şi un sfert de făină o linguriţă de praf de copt o jumătate de linguriţă de sare 3 ouă o cană de lapte

Mod de preparare:

Turnaţi ulei într-o tigaie şi căliţi ceapa pe foc mediu, timp de 5-6 minute. Adăugaţi spanacul congelat şi coriandrul, amestecaţi pentru câteva minute şi luaţi recipientul de pe foc. Se lasă la răcit.

Într-un bol mare, amestecaţi făina, praful de copt şi sarea. Într-un alt castron se bat ouăle cu laptele, apoi se adaugă compoziţia de spanac şi se amestecă bine. Se toarnă apoi peste amestecul cu făină.

Se încinge ulei într-o tigaie şi se toarnă aluatul de clătite. Se prăjesc bine pe ambele părţi.

Sursa: wholefoodsmarket.com