Coaste de miel cu fasole verde

Delicios preparat pentru aceste Sărbători pascale care bat la uşă.
Ingrediente (4 porţii)
12 coaste de miel 4-5 linguri ulei 4-5 căţei usturoi cimbru rozmarin 2 cepe roşii 400 g fasole verde sare piper 100 ml vin roşu
Mod de preparare
Încingi uleiul în tigaie şi rumeneşti coastele de miel. După ce au căpătat o crustă, le pui în tavă împreună cu căţeii de usturoi, cimbru şi rozmarin, după gust. Acoperi cu folie şi dai tava la cuptorul încins, la foc mic. Torni vinul şi laşi carnea la cuptor, până intră furculiţa uşor.
Fierbi fasolea verde în apă cu sare, 10 minute, după care o scoţi şi o scurgi. Tai ceapa bucăţi şi sotezi în ulei câteva minute împreună cu fasolea verde. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi serveşti împreună cu carnea.