Coaste în crustă

CLIIMA20130430 0053 1 jpeg

Ingrediente: 1 bucată de 1 kg coaste de miel,  2 linguri de ulei,  1 lingură de oţet balsamic,  pătrunjel,  usturoi granulat,  ½ ceapă roşie tocată fin,  muştar,  muguri de pin, sare şi piper

Dificultate: medie Timp de preparare: 1h Nr. porţii: 4

Mod de preparare

, o usuci, o ungi cu o lingură de ulei, dai cu sare şi piper. Pui bucata pe grătarul încins, laşi câteva minute ca să se rumenească

uşor pe o parte şi pe cealaltă şi o dai deoparte.

Prepari amestecul din pătrunjel, usturoi, ceapă, torni restul de ulei, oţetul balsamic, amesteci bine şi potriveşti de sare şi piper. Ungi bucata de coastă de miel cu muştar, o treci prin sosul preparat din ierburi, apoi o presari cu muguri de pin şi pui pe grătar. O laşi la fript până se rumeneşte. Tai costiţele şi le poţi servi cu sos ori cu garnitură de  salată verde, «stropite» de un vin roşu.