Coaste în crustă

Ingrediente: 1 bucată de 1 kg coaste de miel, 2 linguri de ulei, 1 lingură de oţet balsamic, pătrunjel, usturoi granulat, ½ ceapă roşie tocată fin, muştar, muguri de pin, sare şi piper
Dificultate: medie Timp de preparare: 1h Nr. porţii: 4
Mod de preparare
, o usuci, o ungi cu o lingură de ulei, dai cu sare şi piper. Pui bucata pe grătarul încins, laşi câteva minute ca să se rumenească
uşor pe o parte şi pe cealaltă şi o dai deoparte.
Prepari amestecul din pătrunjel, usturoi, ceapă, torni restul de ulei, oţetul balsamic, amesteci bine şi potriveşti de sare şi piper. Ungi bucata de coastă de miel cu muştar, o treci prin sosul preparat din ierburi, apoi o presari cu muguri de pin şi pui pe grătar. O laşi la fript până se rumeneşte. Tai costiţele şi le poţi servi cu sos ori cu garnitură de salată verde, «stropite» de un vin roşu.