Cod cu legume

cod cu legume jpeg

Nutriţioniştii ne recomandă să mâncâm peşte cât se poate de des. Dacă ţii la siluetă şi alegi mereu preparate cu foarte puţine calorii, primul pe lista ta de bucate trebuie să fie peştele. Iată trei o reţetă savuroasă!

Ingrediente

1 bucată de cod 2 linguri ulei 1 ceapă 1 ardei gras 2 morcovi 1/2 tulpină de ţelină 2 căţei de usturoi 100 ml iaurt 200 ml supă de legume mărar

Mod de preparare

Cureţi legumele, tai ardeii fâşii, morcovii cubuleţe şi ţelina rondele, pe care le sotezi cu cele 2 linguri de ulei, întorcându-le cât mai des pentru a nu se prinde de fundul tigăii.

Aşezi legumele sotate într-o formă termorezistentă, deasupra lor adaugi peştele curăţat şi tăiat bucăţi potrivite, supa şi usturoiul şi dai vasul la cuptor pentru 30 de minute.

Cu 5 minute înainte de a fi gata pui şi iaurtul. Serveşti mâncarea cu mărar.