Colţunaşi cu spanac

1 coltunasi cu spanac jpg jpeg

Sunt foarte simplu de preparat şi oricum, n-ai nevoie nici de prea mult pentru a-i prepara. Maximum o oră.

Ingrediente (20-25 colţunaşi)

1 ou 400 g făină apă 2 linguri ulei  

500 g spanac

piper

1 legătură ceapă verde

1 lingură unt

1 lingură ulei

Mod de preparare

Cureţi şi speli bine spanacul şi ceapa verde. Toci firele de ceapă şi le pui la călit în untul topit, apoi potriveşti gustul de piper. Adaugi spanacul şi ţii până când se înmoaie, apoi laşi la răcit.

Cerni făina, adaugi oul, puţină apă, uleiul şi începi să amesteci până când ai încorporat toată făina. Dacă mai este nevoie, mai torni puţină apă şi frămânţi un aluat elastic care nu se lipeşte de degete sau de masă. Dacă este prea moale mai presari puţină făină. Întinzi aluatul în foaie subţire şi decupezi cerculeţe cu gura unui pahar. Le umpli cu spanac, apoi le lipeşti cu dinţii unei furculiţe. Clocoteşti apă, pui sare şi 1 lingură de ulei şi adaugi colţunaşii. Îi laşi să fiarbă până când se ridică la suprafaţă. Îi serveşti, dacă vrei, presăraţi cu piper.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg