Conopidă cu carne

Image: 01117, Credit line: profimedia cz jpeg

profită de buchetele albe, aromate de pe tarabe şi pregăteşte o delicioasă mâncare pentru tine şi familia ta.

Ingrediente

1 conopidă potrivită 400 g carne porc fragedă 1 cană suc de roşii 50 g unt 150 g caşcaval ras ulei sare piper

Mod de preparare

Se desface conopida în bucheţele, se spală bine şi se fierbe în apă cu sare, apoi se scurge de apă.

Bucata de carne se taie cubuleţe, se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se prăjeşte în ulei. După ce s-au rumenit, se scot bucăţile de carne din tigaie şi se aşază într-un vas termorezistent.

Se adaugă bucheţelele de conopidă şi se acoperă totul cu suc de roşii. Deasupra se rade caşcaval şi se aşază bucăţele de unt. Se lasă la cuptor 30 de minute.

sursa foto: Profimedia



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg