Conopidă cu paste
Cine şi-ar fi închipuit că pastele merg de minune cu conopidă şi sos de brânză? Şi în plus, se fac atât de repede.
Ai nevoie de
1 castronel cu paste ( poţi folosi orice tip ai prin casă)
1 bucheţel de broccoli fiert şi tăiat mărunt
2 linguri unt
2 linguri făină
100 ml lapte cald
sare
piper
paprika
200 g brânză Cedar dată prin răzătoare
Pune pastele la fiert în apă cu sare. După ce s-au înmuiat, scurge-le şi spală-le sub un jet de apă rece.
Pune untul la topit în tigaie, adaugă făina şi amestecă bine, până când începe să dea în clocot fără să-şi schimbe culoarea. Toarnă laptele şi amestecă până ce compoziţia se îngroaşă. Adaugă, sare, piper şi paprika după gust, dă focul mai mic şi pune brânza. După ce s-a topit adaugă pastele şi broccoli şi amestecă.
Sursa foto http://lifemadesimplebakes.com