Conopidă cu şuncă la cuptor

conopida cu sunca la cuptor jpeg

Acest aperitiv de conopidă cu şuncă la cuptor este perfect pentru un sfârşit de săptămână în familie.

Ingrediente (4 porţii) 500 g conopidă 100 g unt 100 g caşcaval ras 100 g brânză telemea 150 g şuncă 100 g făină pătrunjel 500 ml lapte 4 ouă sare piper frunze ceapă verde

Mod de preparare

Cureţi conopida şi o speli bine. Desfaci bucheţele, le fierbi 10 minute în apă cu sare şi le laşi la scurs. Prepari un sos din untul încălzit în care adaugi făina şi laptele, amestecând încontinuu ca să nu se formeze cocoloaşe. Dai deoparte.

După ce s-a răcit, adaugi ouăle bătute şi brânza. Tapetezi un vas termorezistent şi aşezi conopida şi şunca tăiată fâşii. Adaugi sosul şi presari piper şi caşcavalul ras. Dai la cuptor 20 de minute. Serveşti cu frunze de ceapă verde tocate şi cu pătrunjel verde.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg